УВАГА! ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОБЛЕМИ З ТИСКОМ ВОДИ ЖК «ЛЬВІВСЬКИЙ МАЄТОК»

пт., 19 квіт. 2024, 00:00

12.04.2024 ОК «ТКЦМ «Софіївка» відреагував на скаргу мешканців багатоквартирного будинку ЖК «Львівський маєток» по просп. Героїв Небесної Сотні, 32 та усунув проблему низького тиску або повної відсутності води у будинку, яка сталась на водопровідній мережі, за обслуговування якої відповідає управляюча компанія будинку.

Спочатку було обстежено магістральну мережу і встановлено, що тиск у ній відповідав нормі; сама мережа – в належному технічному стані. Далі під час пошуку причини проблеми було обстежено більше 10  водопровідних колодязів на прибудинкових територіях.

В результаті було виявлено, що на одній з підвідних водопровідних  мереж до 2-ї секції              3-секційного будинку по просп. Героїв Небесної Сотні була перекрита засувка, що і стало причиною проблеми з тиском води у вищевказаному будинку. Засувку було відкрито, у помешканнях споживачів з’явилась вода; водопостачання було стабільним також у вечірній час «в години пік».

З метою дотримання норм чинного законодавства України, для забезпечення споживачів питною водою належної якості та в цілодобовому режимі, недопущення подібних випадків у майбутньому, кооператив направив відповідний лист-вимогу компаніям – забудовнику та управителю вищевказаного будинку (копія листа-вимоги додається).

Дякуємо споживачам за звернення, ми працюємо для вас і завжди відкриті до співпраці та діалогу!