ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗМІНУ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГИ З ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОВІДВЕДЕННЯ ТА ЗМІНИ ДО ДОГОВОРУ

пт., 31 бер. 2023, 00:00

про надання послуг з централізованого водопостачання та

централізованого водовідведення для окремих споживачів (згідно з переліком)

від 31.03.2023

 

ОК «ТКЦМ «Софіївка» (далі – Кооператив) повідомляє, шо відповідно до Протоколу  № 18 позачергового засідання комісії Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 27.12.2022 прийнято рішення про те, що функції виконавця комунальної послуги з централізованого водовідведення у будинках, вказаних у ПЕРЕЛІКУ, який додається, переходять від  ОК «ТКЦМ «Софіївка» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Петропавлівське» (код ЄДРПОУ 36712851, адреса: вул. Авіаторів, буд. 41А, с. Петропавлівська Борщагівка, веб-сайт: http://pbvoda.com.ua/), яке має ліцензію на право здійснення такої діяльності.

Дане рішення стосується будинків, стічні води від яких перекачуються через каналізаційну насосну станцію по вул. Ак. Шалімова в с. Софіївська Борщагівка, та спрямоване на покращення забезпечення мешканців цих будинків послугою з централізованого водовідведення.

З 01.05.2023 ОК «ТКЦМ «Софіївка» перестає бути виконавцем послуги з централізованого водовідведення у будинках, вказаних у ПЕРЕЛІКУ, що додається до цього повідомлення. З цього моменту надавати дану послугу цим споживачам буде  новий виконавець – ТОВ «Петропавлівське».

Для споживачів, будинки яких є у ПЕРЕЛІКУ і з якими у Кооперативу укладений публічний індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, розмішений на сайті Кооперативу https://vodasofia.kiev.ua, (далі – Публічний договір), ОК «ТКЦМ «Софіївка» також повідомляє про внесення змін до Публічного договору. Ці зміни викладені у додатковій угоді до Публічного договору, яка додається до цього повідомлення, та набирають чинності після спливу 30 днів з дати розміщення цього повідомлення на сайті Кооперативу, тобто з 01.05.2023.

Також інформуємо, споживачів, вказаних у ПЕРЕЛІКУ, що  

- нові квитанції з вищенаведеними змінами надійдуть споживачам у червні 2023 р.;

- Кооператив залишається виконавцем послуги з централізованого водопостачання у вищевказаних будинках;

- зміна виконавця послуги з централізованого водовідведення не звільняє споживачів від виконання зобов’язань, які на дату такої зміни залишилися невиконаними. Зокрема, споживачі мають оплатити Кооперативу вартість послуги з централізованого водовідведення за період до 01.05.2023, а також погасити свою заборгованість перед Кооперативом, існуючу на цю дату;

- з метою недопущення погіршення умов забезпечення споживачів комунальними послугами, між Кооперативом та ТОВ «Петропавлівське» досягнуто домовленості про спільні організаційно-технічні та юридичні заходи, пов’язані з впровадженням наведених вище змін.

Детальнішу інформацію можна отримати на сайті ОК «ТКЦМ «Софіївка» https://vodasofia.kiev.ua/, безпосередньо у нашому кооперативі, електронною поштою  vodasof@ukr.net, за телефоном (044) 594-38-10, Viber: +38(095) 522-47-70, а також у ТОВ «Петропавлівське».

 

 

Адміністрація

ОК «ТКЦМ «Софіївка»