Про проведену роботу щодо водозабезпечення під час воєнного стану

пт., 30 груд. 2022, 00:00

Про проведену роботу  щодо водозабезпечення під час  воєнного стану

Шановні споживачі!

 

            ОК «ТКЦМ «Софіївка» вважає за необхідне проінформувати Вас про невідкладні заходи, які вживаються нашим кооперативом спільно з Борщагівською сільською радою та іншими органами, організаціями для забезпечення централізованого водопостачання і водовідведення забудови с. Софіївська Боршагівка в умовах воєнного стану.

Отже, надаємо наступний звіт про роботу щодо підтримання працездатності КНС по вул. Південній, проведену кооперативом у листопаді – грудні 2022 р:

  • забезпечено паливо для генератора, в тому числі робота генератора склала 85 мотогодин;
  • здійснювалося постійне чергування персоналу;
  • кооперативом укладений договір зі спеціалізованою науковою установою - Київським національним університетом будівництва і архітектури (КНУБА) на виконання робіт з обстеження КНС, за результатом якого буде отримано науково-технічний звіт з висновками та рекомендаціями щодо подальшої експлуатації КНС;
  • з 23.12.2022 фахівці КНУБА приступили до обстеження КНС;
  • на вихідні та святкові дні забезпечено резерв насосного обладнання, палива, постійне чергування персоналу;
  • кооперативом укладений договір з підприємством-виробником на постачання самовсмоктуючого насосного агрегата (поставка очікується у січні 2023 р.), що збільшить надійність роботи КНС (особливо в періоди відключення електроенергії).

 

Подальша інформація буде розміщуватися на сайті кооперативу по мірі оновлень та змін, щонайменше раз на місяць.

Крім того, у січні 2023 року буде розміщена інформація щодо стану сплати та фінансові результати використання коштів цільових внесків.

 

Разом до Перемоги! Віримо в ЗСУ!

 

 

Адміністрація ОК «ТКЦМ «Софіївка»