УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

пт., 28 жовт. 2022, 00:00

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

У зв’язку з тим, що ворог продовжує атакувати об’єкти енергетичної інфраструктури нашої країни, виводити з ладу важливі об’єкти, враховуючи значні пошкодження та дисбаланс в енергетичній системі, енергопостачальні компанії повідомляють, що вимушені продовжити відключення енергопостачання, в тому числі в Києві та області, які можуть бути екстренними та тривалими.

Внаслідок відключення енергопостачання можливі зупинки роботи насосних станцій, від яких подається питна вода у наше село, що в свою чергу спричинить зниження тиску води або тимчасову відсутність води  у помешканнях споживачів.

Крім того, у разі відключень електричної енергії у нашому селі можливе зупинення роботи каналізаційних насосних станцій, що в свою чергу призведе до необхідності зупинення водопостачання для запобігання екологічної катастрофи.

Звертаємо увагу, що співробітники нашого кооперативу, як і інших комунальних служб столиці та області, працюють в екстренному режимі та оперативно відновлюють режим водопостачання після відновлення подачі електроживлення на відповідні об’єкти, однак на здійснення таких операцій потрібен деякий час.

Внаслідок ворожих атак по об’єктам інфраструктури також виникають серйозні пошкодження на інженерних спорудах, обладнанні та мережах нашого села, що також спричиняє тимчасову відсутність водопостачання.

Наш кооператив продовжує робити все можливе для забезпечення споживачів села послугами з централізованого водопостачання та водовідведення, якнайшвидшого реагування на надзвичайні ситуації!

Просимо споживачів з розумінням поставитись до даної ситуації та постійно тримати вдома запас води!

Слідкуйте за нашими оголошеннями! Також більше інформації можна отримати, звернувшись до кооперативу та до житлових організацій Ваших будинків!

 

Віримо в ЗСУ! Тримаймося разом! Не дамо ворогові шансу зламати нас! Разом до перемоги!