Шановні споживачі!

пт., 11 бер. 2022, 00:00

Шановні споживачі!

Шановні споживачі!

У воєнний час ми ,як ніколи,підпримуємо один одного! 

Наш пріоритет - за будь-яких умов забезпечувати стабільне водопостачання та безперебійну роботу каналізації, адже порушення у системі водовідведення може призвести до виливу стоків, і як наслідок - до погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації у місті.

            Внаслідок  бойових дій , що ведуться в Київській області , частина наших співробітників та споживачів вступила до територіальної оборони інша- вимушена покидати свої домівки заради безпеки дітей.

            Ми використовуємо усі можливі канали зв'язку, щоб передати вам інформацію про актуальні нарахування, тож ми будемо надсилати рахунки-повідомлення також на ваші електронні адреси, які ви залишили нам при підписанні договорів.

На період дії воєнного часу рішеннями Уряду  заборонено відключення послуг за несплату та припинено нарахування пені та штрафних санкцій , одночасно збережно можливість отримання пільг та субсидій та прикладаються зусилля для забезпечення гарантованного мінімального доходу.

            Ми розуміємо, в яких екстремальних умовах ми зараз живемо. Але хочемо зберегти можливість сплачувати хоча б мінімальну заробітну плату нашим співробітникам, які не залишили своїх робочих місць та продовжують свою щоденну працю.

Дуже просимо усіх, хто залишився вдома, та користується послугами  за можливості, допомагати нам та оплачувати рахунки за водопостачання.

 

Разом – збережемо інфраструктуру та відбудуємось!

Все буде- Україна!